SPC - firma de paza din Iasi

Paza, protectie si alarmare in Iasi

Acasa Despre Noi Servicii Contact
Agenti de paza din Iasi

Serviciile de paza, protectie si alarmare pe care vi le oferim:

Paza si protectie in IasiServicii de paza si protectie

Paza fixa si protectia obiectivelor se efectueaza cu agenti de paza si protectie locala, pregatiti special pentru astfel de activitate, dotati cu echipament auxiliar specific, si dotati in concordanta cu solicitarile beneficiarului. Serviciul de paza local prin agenti de paza se adreseaza in special obiectivelor care, datorita specificului de activiate, necesita supravegherea spatiului exterior sau interior al amplasamentului, cele tipice fiind, resedinte importante, locuri cu risc de producere a actelor de violenta sau de tulburare a linistii si ordinii publice, depozite, etc. si care necesita prezenta umana pentru luarea rapida a deciziilor in caz de forta majora. Acest sistem completeaza optim serviciul de monitorizare a sistemului de alarma local.

Astfel, in timp ce sistemul de detectie si alarmare locala urmareste ca nivelul unor parametric tehnici sa se incadreze in limitele prestabilite si sa declanseze automat un semnal de alarma, in cazul in care aceste limite nu sunt indeplinite, sistemul de paza uman contine un element calificat de identificare si vizuala a unui eveniment cu consecinte negative ce are competenta de a actiona specific, constient, in functie de evolutia respectivului eveniment. Fiecare obiectiv se prezinta diferit din punct de vedere al conditiilor de protectie pe care beneficiarul le doreste a fi indeplinite. De aceea numarul agentilor de paza, configurarea lor in teren si consemnul general/particular al postului pentru fiecare din ei va face obiectul unui protocol special de interventie ce se va alcatui dupa vizita in teren a specialistilor nostri.

O componenta esentiala ce vine in sprijinul beneficiarului, pentru a fi in pozitie sa selecteze in deplina cunostiinta cele mai favorabile solutii in interesul sau, sunt serviciile de consultanta furnizate gratuit, in special pentru intocmirea PLANULUI DE PAZA AL OBIECTIVULUI vizat, conform legii 333 pe 2003 si H.G. nr.1010/2004, privind paza persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor.

Agenti de paza

Agentii de paza angajati ai S.C. Security Protect Company S.R.L. sunt persoane calificate, atestati si pregatiti profesional pentru a putea face fata anumitor evenimente cu maximum de operativitate. De asemenea pe timpul executarii serviciului, agentii de paza sunt controlati periodic de catre Echipele Operative Mobile si/sau de ofiterul de serviciu din cadrul departamentului de paza  si protectie a S.C. Security Protect Company S.R.L.

Agentii de paza sunt dotati cu: uniforme personalizate, tonfa, spray paralizant, aparat electrosoc, telefoane mobile, statii emisie receptie,lanterne, la cererea beneficiarului putand fi dotati si cu pistol gaz sau bila de cauciuc, pistol cu glont letal.

Scolarizare pentru agenti de paza

Procesul de selectie si instruire a agentilor operativi cuprinde mai multe etape de verificare si testare si este riguros supravegheat si controlat de catre membrii conducerii S.P.C., care au o bogata experienta in acest domeniu. Agentii selectionati participa la un curs initial de pregatire, cu tematica de specialitate si pregatire fizica, dupa care sustin teste de evaluare si apreciere a nivelului de instruire. Dupa absolvirea acestui curs agentii operativi sunt integrati intr-un program complex de pregatire structurat specific pe activitate care cuprinde stategii periodice de instruire, convocari, perfectionari la locul de munca.

Interventii echipaInterventii cu echipe operative mobile

Interventia este asigurata prin echipajele mobile ale fortei de interventie operative special instruite, antrenate si dotate cu echipament si mijloace tehnice de riposte specifice acestei activitate.

Pentru interventie se folosesc echipaje auto formate din cate 2 agenti operativi, special selectionati, instruiti, antrenati si dotati din punc de vedere logistic, echipaje capabile sa actioneze rapid, eficace si in limitele legii, pentru indepartarea cauzelor care au produs alarma sau evenimentul semnalat.

In cazul alertarii de catre dispecerat a achipajului, acesta se deplaseaza in timpul cel mai scurt la obiectiv, unde actioneaza in functie de tipul de alarma si de situatia existenta la fata locului, executa inspectia exterioara si interioara, stabilesc cauzele, conditiile si imprejurarile producerii evenimentului si rezolva situatia creata. La nevoie se solicita ajutorul altor echipaje cat si org. de Politie, Jandarmerie, Pompierilor, sau a Salvarii. Echipajele folosesc autoturisme Ford, Opel, Renault, Mercedez, Dacia si sunt dotate cu mijloace de comunicare (statii radio, telefoane mobile).

Echipajele de interventie au puncte fixe de stationare cat si trasee de patrulare. La cererea clientilor se pot face de asemeni inspectii periodice la obiective, pe timp de noapte sau (exemplul resedintelor) atunci cand propietarii lipsesc din localitate.

Garda de corp, bodyguardProtectie V.I.P. (garda de corp, bodyguard)

Compartimentul este compus din agenti de protectie, practicanti ai unui sport de autoaparare, dotati, pregatiti fizic in acest scop, apti pentru a intervene in orice moment pentru a restabili ordinea fireasca a lucrurilor.

Transportul si insotirea de valori

Acest serviciu oferit de SPC , are ca obiect transportul in contul tertilor a unor colete sigilate de diferite marimi si greutati, care contin valori, bani si/sau titluri asimilabile in proprietatea unuia sau mai multor clienti diferiti, pe trasee stabilite de catre noi pe baza ordinelor precise de ridicare si livrare folosind:

 • Mijloace blindate proprii
 • Personal propriu, inarmat corespunzator si pregatit adecvat pt. astfel de misiuni
 • Polita de asigurare proprie angajata in favoarea fiecarui client al nostru pt. acoperirea riscurilor care deriva din orice tip de pierdere sau dauna.

Valorile transportate trebuie asezate in colete aprobate de banca (beneficiar) si de catre societatea noastra, sigilate si inchise, insotite de documentatia care sa le ateste continutul si semnate de catre beneficiar. Seful echipajului poate sa refuse transportul coletelor care nu indeplinesc aceste conditii.

Echipajul mijlocului de transport valori, este format din 2-3 agenti de paza, instruiti in mod adecvat, dotati cu uniforme, arme de foc si sisteme tehnice de legatura.
Mijloacele blindate sunt permanent in legatura radio cu Dispeceratul nostru operativ.

Sisteme de alarma Paradox si DSC - efractii si incendiiSisteme de Alarma

(proiectare, instalare, service de sisteme de alarma)

Firma noastra lucreaza cu cele mai bune echipamente de pe piata colaborand totodata cu firme de prestigiu in acest domeniu. Gama de echipamente este foarte larga, de la echipamente pentru locuinte si pana la echipamente industriale.
S.P.C. instaleaza urmatoarele sisteme de alarma:

 • Alarma la efractie;
 • Alarma la incendiu;
 • Alarma la inundatii;
 • Alarma la scurgeri de gaze;
 • Alarma de panica atac la persoana;
 • Urgenta medicala;
 • Sisteme integrate.

In afara de sisteme de alarma firma noastra mai instaleaza urmatoarele:

 • Control acces inteligent;
 • Sisteme de supraveghere video;
 • Interfoane, videointerfoane;
 • Sisteme de sonorizare;
 • Automatizarea iluminatului;
 • Sisteme integrate.

Sistemele de alarma sunt proiectate si instalate in conformitate cu prevederile legii.

Sistem de alarma si supraveghere video DSC si ParadoxMonitorizare sisteme de alarma

Prin dispeceratul propriu firma SPC asigura monitorizarea sistemelor de alarma 24 de ore din 24, sapte zile din sapte zile pe saptamana. SPC, foloseste atat sistemul de monitorizare prin frecventa radio cat si pe linie telefonica in functie de solicitarile clientilor sai.

Sistemul de monitorizare radio este bidirectional facand posibila interogarea automata la anumite intervale de timp a sistemului de alarma instalat la domiciliul clientului. Acest tip de monitorizare permite o comunicare instantanee intre Dispeceratul SPC si sistemul de alarma instalat.

Sistemul de monitorizare telefonica, fata de cel pe frecventa radio permite comunicarea unei foarte mari cantitati de informatii despre starea sistemului monitorizat. Echipamentul tehnic de dispecerizare pe linie telefonica este fabricat in Canada si poate decodifica majoritatea protocoalelor de comunicare furnizate de sistemele locale de alarma. Acest sistem este conceput in special pentru monitorizarea spatiilor cu riscuri mici de alarma, de tipul resedintelor, datorita faptului ca supravegherea securitatii postului telefonic este usor de realizat si datorita costului mic al abonamentului.

Sistem de supraveghere videoLa primirea unui semnal de alarma de la un obiectiv (transmis instantaneu la dispeceratul SPC. cu ajutorul transmitatorului) este alertat si dirijat prin statii radio cel mai apropiat echipaj de interventie, catre obiectivul vizat. Pasul urmator consta in anuntarea telefonica a persoanelor desemnate de catre client intr-un Contract de Monitorizare si Interventie ca persoane de contact in caz de alarma.
La solicitarea dispecerului de serviciu al SPC acestea vor confirma prin parola ca sunt persoane de contact, vor autentifica natura alarmei si vor comunica date despre situatia din obiectiv pentru a sprijini executarea interventiei de catre Echipele Operative de Interventie ale SPC.

Semnalele monitorizate de catre dispeceratul SPC sunt urmatoarele:

 • Semale de panica (hold-up)
 • Semnale de efractie
 • Semnale de incendiu
 • Semnale de inundatii
 • Semnale pentru scurgeri de gaz
 • Semnale pentru urgente medicale.

Preturi alarme

Servicii:

Adresa:

Iasi, Str. Columnei nr. 1,
Bloc SF1, Parter

E-mail: office1spc@yahoo.com

Telefon:

Telefon: 0232 244 407
Mobil:  0749 347 388
Fax: 0232 244 407